tmf

TMF ONLINE MIDIFILES

YOUNIQUE MUSIC GROUP / TMF ONLINE MIDIFILES

Younique Music Group / TMF Online is wereldwijd toonaangevend producent van digitale muziekarrangementen van een ongeëvenaarde kwaliteit.
Hun arrangementen zijn verkrijgbaar als MIDIFILE voor gebruik in alle Yamaha keyboards. Voorzien van de nieuwste technische coderingen maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden van uw keyboard zoals; gesynchroniseerde karaoke teksten, zichtbare melodielijn + akkoorden, vocal harmony enz.

Younique Music Group/TMF Online produceert in eigen beheer professionele digitale arrangementen in alle denkbare genres/stijlen voorzien van onze unieke ‘Human Touch’. Onze arrangementen zijn verkrijgbaar als MIDI file voor gebruik in alle gangbare keyboards. De TMF Online MIDI file catalogus is 24/7 online beschikbaar, bevat meer dan 4.000 songtitels en wordt jaarlijks uitgebreid met minimaal 150 nieuwe songtitels. Beschikt u over een GM compatibel keyboard, een Roland of Yamaha instrument? Geen probleem! Bij elke aankoop ontvangt u meerdere MIDI files/systemen zodat u altijd optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden van uw instrument.
Het is dus niet noodzakelijk uw songtitels opnieuw aan te kopen als u een nieuw instrument aankoopt.

GM-ONLY collectie 5.000+ songtitels In onze online webshop kunt u ook een keuze maken uit songtitels van collega producenten. Deze songtitels worden enkel als GM MIDI file aangeboden.
Het totale aantal MIDI file songtitels waaruit u een keuze kunt maken bedraagt hierdoor uit meer dan 9.000 songtitels!